fbpx
Scroll naar boven

Blokhut Hoogeveen

GSB: het startpunt voor elke tuin

Blokhut Hoogeveen

Waarom een blokhut in je tuin in Hoogeveen?

Blokhutten blijven in Hoogeveen een populair product. Met de reden dat ze praktisch zijn en voor allerlei doeleinden kunnen worden gebruikt. Waardoor sommige mensen een blokhut onder andere gebruiken om fietsen te parkeren, speelattributen op te bergen, tuinstoelen en andere spullen in opslaan die ze niet in huis willen bergen of gewoon omdat het simpelweg niet praktisch is. Daarnaast worden blokhutten veel gebruikt als tuinhuisje, Met de bedoeling een extra leefruimte te creëren waar je met vrienden kunt bijkletsen of waar je je terugtrekt om iets voor jezelf te doen. Kortom er zijn dus genoeg motieven al met al voor het aanschaffen van een blokhut.

Assortiment

Wij bieden een compleet assortiment blokhutten in allerlei soorten, maten en modellen. Daarnaast geven we graag advies waar je op moet letten voor je overgaat tot de koop. Bovendien kunnen we naast het thuis leveren ook een blokhut Hoogeveen plaatsen. Verder kunnen we je onder andere voorzien in het aanleggen van de gehele tuin, zodoende kunnen we ook wat kleine neven projecten mee pakken op het moment we komen plaatsen.

Naast blokhutten hebben wij ook:

Bezoek de showroom van SteengoedID

De beste blokhutten vindt je bij SteengoedID, slechts op een paar kilometer afstand van Hoogeveen. Kom daarom een keer gezellig langs bij onze winkel. Ook mag je gerust contact met ons opnemen voor een afspraak als je buiten de reguliere openingstijden wil komen. Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 uur tot 17:00 uur en zaterdags van 08:00 uur tot en met 16:00 uur Ofwel tijd genoeg voor een bezoekje, dus graag tot ziens in onze showroom voor een blokhut Hoogeveen.

showtuin staphorst

Inspiratie en aangelegde projecten

Wil je graag zien wat we nog meer doen naast het leveren van Blokhutten in Hoogeveen? Neem dan een bezoek aan onze Facebook en/of Instagram pagina’s. Wanneer je daar dan toch bent, volg ons dan ook meteen. Om die reden blijf je up-to-date en daarnaast vinden wij het uiteraard ook erg leuk dat jullie enthousiaste tuinierders geïnteresseerd zijn in ons bedrijf. Oftewel volg ons!

Granuwall roubaix