fbpx
Scroll naar boven

Onderhoud

Maak het jezelf zo makkelijk mogelijk!

Wat mooi is, moet ook mooi blijven!

Onderhoud van je tuin

Een mooie tuin heeft onderhoud nodig om mooi te blijven. Met onze onderhoudsmiddelen heb je langer plezier van je tuin en blijft de bestrating ook veel langer mooi. Deze middelen zijn eenvoudig zelf toe te passen, maar ze je moet ze wel op de juiste manier gebruiken. Kom gerust even langs voor de juiste tips.

Last van onkruid?

Een goede tip! Veeg regelmatig de bestrating, dan heeft onkruid geen kans! Een tuin kan een best oppervlakte aan bestrating hebben. Om het je gemakkelijker te maken hebben we voegmiddelen in ons assortiment om onkruid zoveel mogelijk te voorkomen.

We ontzorgen je graag!

Ook voor tuinonderhoud kun je bij ons, de hoveniers van SteengoedID, terecht.. Of het nu gaat om onkruidbestrijding, hagen snoeien of algeheel tuinonderhoud. Benieuwd wat het kost om het uit te besteden? Maak dan gerust vrijblijvend een afspraak voor een offerte op maat.

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

  • Algeheel tuinonderhoud
  • Onkruidbestrijding (ecologisch)
  • Onderhoudsproducten
  • Groot Groen

Vlekken op je terras

Een vlek is snel gemaakt. Dat gaat van gevallen ijsjes, modderresten onder schoenen, vetvlekken door het barbecueën tot aan verfspatten. Hoe je deze vlekken uit je terras verwijdert, hangt af van het soort tegel. Snel schoonmaken is in ieder geval een must. Een sopje van warm water en natuurzeep kan al veel doen. Daarnaast zijn er diverse reinigingsmiddelen voor verschillende soorten vlekken beschikbaar. Ga niet zelf aan de slag met een huis-tuin-en keukenmiddel. Bij fout gebruik beschadig je namelijk het oppervlak van de tegel.

Groene aanslag

Groene aanslag is een grote ergernis. Je denkt misschien dat je dat het best met een hogedrukreiniger verwijdert, maar doe dat niet. Je kunt daarmee het oppervlak van je sierbestrating beschadigen, waardoor de groene aanslag nog hardnekkiger optreedt. Wees voorzichtig met zuurhoudende middelen. Je kunt je bestrating ook afborstelen met warm water en een zachte zeep. Bij twijfel… Vraag ons naar de juiste oplossing. Voor veel vlekken is er een oplossing zonder dat je je tegels beschadigt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom bij ons langs in onze showroom. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.