fbpx
Scroll naar boven

Terrastegels Meppel

Het startpunt voor elke tuin

Terrastegels kopen in de buurt van Meppel

Ben je op zoek naar terrastegels in de omgeving van Meppel? Terrastegels zijn er in alle soorten en maten, dus er zit altijd wel een geschikte tegel voor je bij. Je hebt keuze uit onder andere de volgende tegels:

Wanneer je terrastegels wilt kopen ben je bij SteengoedID nabij Meppel aan het juiste adres. In onze grote showtuin hebben we een groot assortiment tuintegels, alle kleuren en soorten kun je in het echt komen bekijken.

Terrastegels kopen nabij Meppel

In onze showroom nabij Meppel kun je terrastegels kopen tegen zeer scherpe prijzen. Onze specialisten staan voor je klaar om je te adviseren als je terrastegels wilt kopen. Naast tuintegels leveren wij vanuit onze vestiging nabij Meppel een uitgebreid assortiment aan schuttingensierbestratingblokhutten en tuinhuisjes.

Kom langs in onze showroom

SteengoedID is een Garden Stones en Basics (GSB) vestiging nabij Meppel en heeft alles op het gebied van tuinmaterialen. Meer weten over onze tuintegels of de rest van ons ons assortiment? Kijk op de contactpagina voor onze gegevens, of kom vrijblijvend langs bij onze showroom in Staphorst, nabij Meppel. Wij helpen je graag verder!

Bezorgen of afhalen?

Wil je de terrastegels bezorgd hebben in Meppel of toch liever afhalen? alles is mogelijk.  Met onze vrachtwagen kunnen we gemakkelijk de vracht tegels komen leveren. Uiteraard is het ook altijd mogelijk de materialen af te halen. We hebben ook een leenkar beschikbaar voor het afhalen.

showtuin staphorst

Ideeën delen?

Wil je andere mensen op ideeën brengen die ook opzoek zijn naar terrastegels in de omgeving Meppel? Deel dan gerust je resultaat op onze Instagram of Facebook pagina. Uiteraard kun je hier zelf ook even een kijkje nemen om inspiratie op te doen voor je nieuwe terrastegels.

Granuwall roubaix